Tények-tévhitek hírlevél


2021 április 15.

 

A Google adatkezelési elvei

Kedves Olvasóm!

 


A WTN új kalcium étrend-kiegészítője szerves, könnyen hasznosuló, teljesen elreagáltatott kalcium-glicinátot és kalcium malátot tartalmaz. Egyes tanulmányok szerint a malát az egyik olyan Ca forma, amely nem támogatja, sőt megakadályozhatja a vesekőképződést. A glicinát és a malát forma előnye, hogy érzékeny bélrendszer esetén is alkalmazhatóak, valamint kevés gyomorsav esetén is nagyon jó a hasznosulásuk.

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg
A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


A multivitaminokban szereplő hatóanyagok molekulaformájáról és koncentrációjáról már volt szó egy korábbi videónkban. Most azonban egy olyan termékkel találkoztunk, amely kifejezetten pajzsmirigyproblémák és inzulinrezisztencia fennállása esetén ajánlott. Emellett nem tudtunk elmenni szó nélkül. Ha érdekel a véleményünk, a következő videónkban kielemezzük az említett készítményt és eláruljuk érdemes-e problémaspecifikus multivitamint vásárolni vagy sem.

A várandós vitaminokkal kapcsolatban már készült videónk sőt, a folsav-folát kérdésköréről is beszéltünk már. A terhesvitaminok jelentős része kizárólag folsavat tartalmaz - vagy folsav és folát keverékét, amely sok nő számára nem megfelelő az ún. MTHFR mutáció miatt. Van néhány olyan vitamingyártó cég, akik a várandós vitamin mellett felkínálják a lehetőséget a külön folát pótlásra is, természetesen legalább mégegyszer annyiért, mint a komplex vitamin. Ha kíváncsi vagy a szakmai véleményünkre ebben a témakörben, hallgasd meg a legújabb videónkat!A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megKönyveim a kiadónál ingyenes házhozszállítással 20% kedvezménnyel kaphatókHa tetszik a hírlevél és egyetért nézeteimmel, hírlevelemet küldje tovább barátjának, ismerősének!

üdvözlettel: Szendi Gábor
(korábbi hírlevelek olvashatók az archívumban)

Híreim

Jonathan Este: A trombocitopénia és az AstraZeneca


A fejlett országok legtöbbike felfüggesztette az AstraZeneca vakcina adását, sok helyen a másodikat sem adják már be. Hasonló sorsa jutott az USA több államában a Johnson & Johnson Janssen vakcinája is és a lavina hömpölyög tovább.

Bővebben itt


Gunnars: 23 vizsgálat az szénhidrát- és a zsírszegény étrendről


Hiába a sok bizonyító erejű vizsgálat, a hivatalos orvostudomány továbbra sem enged a zsírellenességéből, s továbbra is ajánlgatja a zsírszegény, magas szénhidráttartalmú étrendet. Ebbe még sokan bele fognak halni.

Bővebben itt


Verardi: Mennyire kell aggódnunk a koronavírus mutánsok miatt? Egy virológus beszél a problémákról


A kutya ugat, a karaván halad, a vírus mutálódik. A kutya és a karaván miatt kevéssé aggódunk, de vajon a vírus mutálódása miatt alhatunk-e nyugodtan?

Bővebben itt


Szendi G:Kávé újratöltve. Néhány aggodalom szertefoszlik


Nem fizet engem a kávéipar, és kávéültetvényes rokonom sincs. De nem szeretem, ha kedvenc italomat hamis vádak érik.

Bővebben itt


Szendi Gábor: Érthetetlen tüneteink, betegséghajlamaink és a stressz


Sokféle, akár élethossziglan fennálló testi-közérzeti panasz és betegség a magzati korban és az élet során "elállítódott" stresszválaszból fakad.

Bővebben itt


2021 április 1-i hírlevelem hírei

Szendi Gábor: A veseelégtelenség


A vese nem regenerálódik. Azzal kell gazdálkodjunk, amivel születünk. Ezért aztán nem árt vigyázni rá. Veszély bőven van, ami tudtunkon kívül károsítja a veseműködésünket.

Bővebben itt


Egyesek miért kapják meg ismételten a kovid-19-et?


Sajnos, az sem lehet nyugodt, aki már egyszer átesett a kovid-19-en. A védettség nem örök és a mutánsok ellen sokszor nem véd a korábbi verzió ellen szerzett immunitás.

Bővebben ittSzendi Gábor: Az ultrafeldolgozott élelmiszerek


Ha így haladunk, hamarosan tubusból eszünk műételeket. Mi is lehetne a következő "fejlődési" fokozat?

Bővebben itt


Dunn és mtsi.: A koronavírus örökre velünk marad. Készüljünk fel az új hétköznapokra.


A szakértők egyetértenek abban, hogy ez a vírus nem tűnik el egyhamar. De lehetséges, hogy az előttünk álló hónapok során kifejlesztünk új hatásos módszereket, amelyekkel harcolni tudunk ellene.

Bővebben itt


Szendi G: A síró ember


Az ember egyik - az állatoktól megkülönböztető sajátossága - az emocionális sírás. Sokan próbálták és próbálják megérteni, de végső válasz még nincs.

Bővebben ittA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


 

 

 

Citromos pite

A receptért kattintson a fenti képre!

Elmira blogjának címe:
www.elmirapaleokonyhaja.blogspot.com/

 

 

 

A Google adatkezelési elvei

 

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Feliratkozás hírlevélre