Tények-tévhitek hírlevél


2021 április 1.

 

A Google adatkezelési elvei

Kedves Olvasóm!

 


A WTN új kalcium étrend-kiegészítője szerves, könnyen hasznosuló, teljesen elreagáltatott kalcium-glicinátot és kalcium malátot tartalmaz. Egyes tanulmányok szerint a malát az egyik olyan Ca forma, amely nem támogatja, sőt megakadályozhatja a vesekőképződést. A glicinát és a malát forma előnye, hogy érzékeny bélrendszer esetén is alkalmazhatóak, valamint kevés gyomorsav esetén is nagyon jó a hasznosulásuk.

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg
A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


Az E-vitamin fontos zsírban oldódó vitamin, amire szüksége van a szervezetünknek, ehhez kétség sem fér. A valós kérdés inkább az, hogy milyen formában érdemes pótolni ezt a vitamint. A kevert tokoferolokról és tokotrienolokról már korábban volt szó, az eredetükről azonban még nem. Nem mindegy ugyanis, hogy napraforgó-, szója- vagy repceolajból állítják elő a kevert tokoferolokat E-vitamin pótlás céljából. A következő videónkban néhány technikai részletre térünk ki, amely segítheti a piacon kapható termékek közül kiválasztani a megfelelőt.

Ismerős a nanoemulzió kifejezés? Ha még nem, akkor ez a videó sok új információt tartogathat számodra! A nanotechnológiával készült étrend-kiegészítők mind elméletben, mind gyakorlatban megnövelhetik a termék hatékonyságát, ami nagyszerűen hangzik, azonban a szakirodalom és saját tapasztalatok is azt mutatják, hogy érdemes mélyebbre ásni. Miért? A nanotechnológia alkalmazásával ugyanis a szervezetben fokozódhatnak a gyulladások és kialakulhatnak ciklusproblémák is. Érdekelnek a részletek? Kíváncsi vagy mi mit tapasztaltunk? Hallgasd meg a legújabb videónkat!
A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megKönyveim a kiadónál ingyenes házhozszállítással 20% kedvezménnyel kaphatókHa tetszik a hírlevél és egyetért nézeteimmel, hírlevelemet küldje tovább barátjának, ismerősének!

üdvözlettel: Szendi Gábor
(korábbi hírlevelek olvashatók az archívumban)

Híreim

Szendi Gábor: A veseelégtelenség


A vese nem regenerálódik. Azzal kell gazdálkodjunk, amivel születünk. Ezért aztán nem árt vigyázni rá. Veszély bőven van, ami tudtunkon kívül károsítja a veseműködésünket.

Bővebben itt


Egyesek miért kapják meg ismételten a kovid-19-et?


Sajnos, az sem lehet nyugodt, aki már egyszer átesett a kovid-19-en. A védettség nem örök és a mutánsok ellen sokszor nem véd a korábbi verzió ellen szerzett immunitás.

Bővebben itt


Szendi Gábor: Az ultrafeldolgozott élelmiszerek


Ha így haladunk, hamarosan tubusból eszünk műételeket. Mi is lehetne a következő "fejlődési" fokozat?

Bővebben itt


Dunn és mtsi.: A koronavírus örökre velünk marad. Készüljünk fel az új hétköznapokra.


A szakértők egyetértenek abban, hogy ez a vírus nem tűnik el egyhamar. De lehetséges, hogy az előttünk álló hónapok során kifejlesztünk új hatásos módszereket, amelyekkel harcolni tudunk ellene.

Bővebben itt


Szendi G: A síró ember


Az ember egyik - az állatoktól megkülönböztető sajátossága - az emocionális sírás. Sokan próbálták és próbálják megérteni, de végső válasz még nincs.

Bővebben itt


2021 március 15-i hírlevelem hírei

Medicalexpress: A koronavírus-mutációk és az oltások hatásossága


A koronavírus mutálódik, az oltások veszítik el a hatásosságukat. Mondhatni, ez a dolgok természetes rendje. De ez azt jelenti, hogy még egyáltalán nem dőlhetünk hátra.

Bővebben itt


Moyer: Aki be van oltva, az már bármit csinálhat?


Hogyan élvezzük az életet, és legyünk mégis biztonságban ebben a felemás időszakban, amikor az emberek egy része már be van oltva, más része azonban nem.

Bővebben ittWyatt: Fisetin - egy szenolitikum, ami meghosszabbítja az életet


A fisetin sokrétű hatásai közt szerepel a rákellenes, a gyulladásellenes és az élethosszabbító hatás is.

Bővebben itt


Szendi G: A gének és a betegségek


Az emberi genom feltérképezése azt ígérte, mindenki megtudhatja, milyen betegségek várnak rá. Szerencsére, a végzet ennél irányíthatóbb.

Bővebben itt


Pontzer és Raichlen: Hogyan üljünk, hogy fittek legyünk?


Éveket vesz el életünkből az, ahogy manapság ülünk. Bármily furcsa, de még az ülésnek is van evolúciósan hasznos és van az egészségkárosító "modern" formája.

Bővebben ittA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


 

 

 

Húsvéti sonka és töltött tojás

A receptért kattintson a fenti képre!

Elmira blogjának címe:
www.elmirapaleokonyhaja.blogspot.com/

 

 

 

A Google adatkezelési elvei

 

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Feliratkozás hírlevélre