Tények-tévhitek hírlevél


2021 március 1.

 

A Google adatkezelési elvei

Kedves Olvasóm!

 


A WTN új kalcium étrend-kiegészítője szerves, könnyen hasznosuló, teljesen elreagáltatott kalcium-glicinátot és kalcium malátot tartalmaz. Egyes tanulmányok szerint a malát az egyik olyan Ca forma, amely nem támogatja, sőt megakadályozhatja a vesekőképződést. A glicinát és a malát forma előnye, hogy érzékeny bélrendszer esetén is alkalmazhatóak, valamint kevés gyomorsav esetén is nagyon jó a hasznosulásuk.

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg
A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


Az olívaolaj egészségre gyakorolt hatását senki sem vitatja, azonban az, hogy megfelelő-e a D-vitamin hordozó anyagaként, az már kérdéseket vet fel. A piacon számos D-vitamin pótlást célzó terméket találunk, amelyek az olívaolaj előnyös tulajdonságainak felsorakoztatásával igyekeznek meggyőzni a vásárlót annak hatékonyságáról. Valóban így lenne? Mi utánajártunk ennek is! A következő videóban megosztunk néhány gondolatot a témában!

Találkoztál már vegán kollagénnel? Téged is zavarba ejt a megnevezés, mert úgy tudtad, kollagén csak állati eredetű lehet? Ne ijedj meg, jól tudtad! A vegán kollagén nem más, mint aminosavak és sok esetben vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok összessége - amelyek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt. Legújabb videónkban ezeket a termékeket vettük górcső alá. Ha kíváncsi vagy a szakmai véleményünkre, kattints a videóra és megtudhatod!A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


A cég általam ajánlott kedvezményes termékei itt tekinthetők megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA könyvek megrendelhetők 20% kedvezménnyel, ingyenes házhozszállítással.Ha tetszik a hírlevél és egyetért nézeteimmel, hírlevelemet küldje tovább barátjának, ismerősének!

üdvözlettel: Szendi Gábor
(korábbi hírlevelek olvashatók az archívumban)

Híreim

Szendi Gábor: Akar-e Ön tehetséges lenni?


A tehetség mítoszát azok alkották és tartják fenn, akikben nincs kitartás elég sokat gyakorolni valamit.

Bővebben itt


Robert Roy Britt: És ez még csak nem is a "nagy" járvány!


A Covid-19 csak egy figyelmeztetés olyan lehetséges szcenáriókra, amelyek miatt az infektológusoknak rémálmaik vannak

Bővebben itt


Glassman: Nem számít, milyen gyorsan, csak gyalogoljunk


A várható élettartam szempontjából a lépésszám többet számít, mint a gyaloglás intenzitása.

Bővebben itt


Perry: Az autoimmun betegség és a Covid-19 elleni oltás


A szakértők szerint jobb oltani, mint nem oltani. Azért persze autoimmun betegeknél nem árt a körültekintés.

Bővebben itt


Markham Heid: A "mantrahatás": beszéljünk magunkhoz


Az emberi hang meggyőző kommunikációs eszköz - akkor is, amikor magunkhoz beszélünk

Bővebben itt


2020 február 15-i hírlevelem hírei

Stokes: Hogyan csökkenti a liponsav a testzsírt?


Egy friss tanulmány szerint az R-alfa-liponsav csökkenti a testzsírt és a testsúlyt, különösen nők esetében - mégpedig étrendbeli vagy testmozgásbeli változtatás nélkül.

Bővebben itt


Zimmer: A COVID-19 és az agy


A jövőben további boncolásos vizsgálatoknak kell majd igazolniuk, hogy a vírus behatolva az emberi agyba romboló hatást képes benne kifejteni. Ennek tükrében fognak tudni a kutatók alternatív magyarázatokkal szolgálni a SARS-CoV-2 okozta idegrendszeri tünetekre.

Bővebben ittSzendi Gábor: Omega-3 és depresszió


Mi köze a nagyapámnak az omega-3-hoz és a vegetarianizmushoz? Igazából csak az én fejemben állt ez így össze, de hátha mégse zagyvaság.

Bővebben itt


Szendi Gábor: Fiú vagy lány?


Miért van az, hogy a szép pároknak gyakrabban születik lánya, s ugyanez áll a szegénységben élőkre? A királyoknak vagy a megválasztott amerikai elnököknek miért születik gyakrabban fia? Kukkantsunk be az evolúció műhelyébe.

Bővebben itt


Szendi Gábor: Ártani nem árt, csak nem használ


A sikeres tudományos blöff receptje: végy valami különös jelenséget (vércsoportok), kösd össze valamivel, amit senki nem ért (lektinek), és mond azt, hogy az egészsége múlik rajta. A siker elkerülhetetlen.

Bővebben ittA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető megA cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


 

 

 

Citromos-tárkonyos karalábéleves

A receptért kattintson a fenti képre!

Elmira blogjának címe:
www.elmirapaleokonyhaja.blogspot.com/