Feliratkozás hírlevélre

Print Friendly and PDF

Bírósági döntés: az oltások okozhatnak bölcsőhalált

Fordította:Mezei Elmira

Forrás:COURT RULES VACCINES CONTRIBUTE TO AND CAUSE SIDS Deaths

Bírósági döntés született arról az USA-ban, hogy az oltás felelős lehetett egy csecsemő alvás alatt történt hirtelen halálához. Dr. Viera Scheibner szerint ennél többről van szó. Az ítélet és Scheibner megfigyelései mindenesetre óvatosságra intik a szülőket.

 

A Google adatkezelési elvei

 

Idézet a bírósági döntésből: "Valószínű, hogy az oltások lényeges, nem szándékolt szerepet játszottak J.B. halálában, amelyek nélkül nem halt volna meg." Ez a fontos döntés megerősíti, hogy az oltások hozzájárulhatnak és okozhatnak bölcsőhalált csecsemőknél. Leírhatatlanul fontos ez a döntés. A bíróságok, az FDA (az amerikai Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatal) és a független tudomány mind megerősítették, hogy az oltásoknak szerepe van a csecsemők halálozásában. A nyilvános kampányok mégis az alvási pozíciót és az együttalvást teszik elsősorban felelőssé.

A bíróságok megerősítik, hogy az oltások hozzájárulnak a bölcsőhalálhoz:

Chase Boatmon és Maurina, az elhunyt J.B szülei kontra Secretary Of Health And Human Services ügy

"Ebben az ügyben, áttekintve a bizonyítékokat, arra következtettem, hogy sokkal valószínűbb, minthogy nem, hogy a vakcinák alapvető szerepet játszottak J.B. halálában. E hatás nélkül ő nem halt volna meg. A gyulladáskeltő citokinek neuromodulátori szerepe a csecsemők medullájában (nyúltvelő) jól ismert, és valószínűleg ez az oka, hogy a bölcsőhalálok jelentős számban valamilyen enyhe fertőzéssel együtt fordulnak elő. Arra következtetek, hogy az oltások által stimulált citokineknek alvás közben ugyanilyen hatása van a csecsemőre nézve."

Az FDA megerősíti, hogy az oltások hozzájárulnak a bölcsőhalálokhoz

A képen a kiemelt szöveg: A Tripedia (Di-Per-Te, diftéria, tetanusz és szamárköhögés ellen) nevű oltással kapcsolatosan felmerült, bejelentett mellékhatások többek között: bölcsőhalálok, anafilaxiás sokk reakció, autizmus.

Az orvostudományi kutatások megerősítik az oltások szerepét a bölcsőhalálokban

Viera Scheibner, Ph.D.:Oltások: 1. rész - orvostudományi kutatások a bölcsőhalálok és járványok témakörében

Viera Scheibner nyugdíjas kutató, a természettudományok doktora. Pályája során három könyvet és kilencven tudományos cikket publikált tekintélyes szaklapokban. Az 1980-as évek óta átfogó kutatásokat végzett az oltások témájában. Első kutatása a bölcsőhalál kérdésköre volt. Eredetileg nem is az oltásokat vizsgálta, de véletlenül rábukkant a bölcsőhalál és az oltások összefüggésére, ami egy mélyreható kutatáshoz vezetett. 1983-ban e kutatás összegzéseként publikálta a könyvét Egészségügyi támadás az immunrendszer ellen címmel. Dr. Scheibner világszerte gyakran szerepel szakértőként olyan bírósági pereknél, amelyeknek az immunizáció és az oltáskárosodás a témája.

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


A bölcsőhalál

1985-ben, férjemen, Leif Karlssonon keresztül ismerkedtem meg az oltások világával. Leif biomedikus mérnökként feltalált egy "Cotwatch" nevű, komputerizált légzésmonitort csecsemők számára. Ez volt a szakterülete. Ezzel a monitorral hosszútávon is lehet figyelni, mert az érzékelőt a matrac alá kell helyezni, nem ér hozzá a babához, szabadon tud tőle mozogni. 1986-ban a bölcsőhalállal kapcsolatos gyermekgyógyászati kutatások abban a hitben voltak, hogy a csecsemők egy velük született agyi légzésközpont rendellenesség miatt halnak meg. Tehát a légzésre fókuszálták a kutatásokat. Sok szülő döntött úgy, hogy otthon is monitorozza az újszülöttje légzését és mi gyűjtöttük a visszajelzéseket azoktól a szülöktől, akik a Cotwatch-ot használták.

Az első esetünk

Ennél a babánál az oltásai előtt több, mint három héttel szereltük be a légzésfigyelőt és ez alatt az idő alatt szinte egyáltalán nem volt riasztás. Aztán hirtelen egy egész sor riasztást regisztrált az anya. Azt hittük, hogy elromlott a szerkezet, ezért kiküldtem egy másikat, de a riasztások folytatódtak. Egy olyan éjszaka után, amikor egy 24 órás periódus alatt hat riasztás volt, a gyerekorvosuk azt tanácsolta, hogy hagyják abba a monitorozást. Ha bizonyos napokon nincs riasztás, más napokon pedig van, az nem a készülék hibája. Jó oka van ezeknek a riasztásoknak. Ennek a babának az adatait átvittem egy grafikonra, de akkor még nem tudtam értelmezni az eredményt. Öt évvel később felhívtam az anyát telefonon és megkérdeztem tőle, hogy mikor volt oltva a baba. Az első oltást egy nappal a riasztások kezdete előtt kapta. Még nem is regenerálódott az elsőből, amikor már megkapta a másodikat. Tehát már akkor magas stressz szintet okoztak az oltások. A riasztás azt jelzi, amikor a csecsemő stresszállapotban van és a légzése felszínessé válik (hypopnea), vagy átmenetileg szünetel (apnoe).

Ezután informáltuk a gyermekgyógyászati és bölcsőhalál kutatókat arról, hogy a csecsemőknél az oltások után riasztásokat regisztrálunk. Nem kritizáltuk az oltásokat, és nem is voltunk tudatában az oltásokat körülvevő parázs vitáknak. Ezen a ponton a Bölcsőhalál Menedzsment Központ gyermekorvosai nem küldtek hozzánk több szülőt a monitorokért. Nem akarták, hogy a szülők megtudják, hogy az oltások stresszelik a gyermekeik szervezetét. Addig a pontig én oltáspárti voltam.

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


A bölcsőhalál kutatás nem veszi figyelembe a stressz riasztásokat

Minden olyan esetet, amikor a csecsemő nagyon felületes légzése miatt bejelez a riasztó, de a gyerek nem haldoklik, a bölcsőhalál kutatók "téves riasztásnak" neveznek. Emiatt nem is jutnak semmilyen eredményre. Ahelyett, hogy a szemétbe dobnánk, mi tanulmányoztuk ezeket és heteken át longitudinálisan rögzítettük a babák légzését. A bölcsőhalál kutatásban gyakran használnak 6-8 órás eredményeket, amelyek nagyon félrevezetőek.

A fellángolások mintázata

A grafikonok a légzés napi összegzését mutatták, és minél magasabban volt a csúcs, annál nagyobb volt a stressz szint a légzésben. Vannak egyéni különbségek és bizonyos gyermekek reaktívabbak, mint mások, de a kritikus napokon a stresszes légzés ugyanazt a mintát követi. A grafikonok kimutatják, hogy napokig semmilyen stressz nem mutatkozik a légzésben, majd jön a nulladik nap, az oltás napja. Egy órán belül látható a hatása, és a gyermek stressz szintje elkezd föl-le menni. Minden esetben volt egy, az oltás után 48 órával fellángoló reakció. Azután lecsökkent a stressz szint, majd az ötödik-hetedik napon megint megemelkedett. Az egyik gyereknél a hetedik napon, a másiknál az ötödik vagy a hatodik napon, de az általános minta ugyanaz. Azután megint csökkent a stressz szint, majd a tizenhatodik napon ismét felszökött. Mi természetesen folytattuk a monitorozást és azt láttuk, hogy egy átmeneti csökkenés után a 24. nap körül megint volt egy fellángolás. Ezek a kritikus napok. A rángógörcsös reakciók is ezeken a kritikus napokon jelentkeznek. A kritikus napokon még azoknál a babáknál is előállt az enyhén megnövekedett stressz szint, akiknek az édesanyja nem tapasztalt lázat vagy sírást. Ezeken a napokon, randomizáltan kiválasztott babákból tízből kettő került kórházba súlyos légzési problémákkal.

A riasztások mintázata

A következő lépés az volt, hogy magyarázatot találjunk a fellángolások föl-le hullámzó mintázatára. Dr. Hans Selye kanadai orvos tanulmányozta emlősöknél a káros anyagokra, illetve a sérülésekre adott stresszválaszt. Selye megállapította, hogy amikor az állat bármilyen stresszornak van kitéve, az első vészreakciót 48 órán belül mutatja, amikor a szervezete mobilizálja az erejét arra, hogy kezdjen valamit a támadással. Ezután a test látszólag felhagy a reakcióval, amit Selye "az ellenállás fázisának" nevezett el. Azután még egy vészreakció jelentkezett, amit pedig "a kimerülés fázisának" nevezett. Úgy gondolom, egyetérthetünk abban, hogy pontosan ezt látjuk a csecsemőknél is az oltások után. A vészreakció egy-két napon belül jelentkezik, és lehet kétfázisú, aztán az ellenállás fázisa az 5.-7. nap körül, majd a kimerülés fázisa a 16. nap körül.

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


Kontrollok

Önök jogosan kérdezhetik, hogy: "És hol vannak a kontrollok"? A mi vizsgálatainkban minden gyermek a saját maga kontrollja, mivel az oltások előtt és után is mérjük a légzésében megnyilvánuló stressz szintjét.

Szakirodalmi keresés a bölcsőhalálra

Ezek után megkérdeztem magamtól, hogy vajon mi vagyunk-e az egyetlenek, akik véletlenül belebotlottak az oltások veszélyességébe? Vajon az orvosi szakma tud erről az egészről? Publikáltak-e bármit is erről a témáról az orvosi szakirodalomban? A kutatást az orvosi könyvtárakban kezdtem, és legnagyobb megdöbbenésemre, végtelenül sok anyagot találtam. Oltás (Vaccination) című könyvemhez több mint 30.000 oldal, orvosi szaklapokban megjelent vizsgálati anyagot olvastam el az oltások után bekövetkezett bölcsőhalálokról. Az egyik beszámol 41 csecsemőről, akik az első Tripla Antigén (Di-Per-Te) oltásukat követő 21 napon belül haltak meg, szembetűnő módon az általunk kritikusnak mért napok körül. Ez a végső bizonyíték az oltások és a bölcsőhalál ok-okozati összefüggésére. Az ún. "Tennessee haláloknál" többszáz baba halt meg a Di-Per-Te oltás után. Hamarosan megállapítottuk, hogy az oltások csecsemőket ölnek, és hogy a bölcsőhalálok 95% oltási következmény.

És a nagyközönség még mindig nincs tudatában az oltások és a bölcsőhalál kapcsolatának.

 

A Google adatkezelési elvei

 

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Feliratkozás hírlevélre