Feliratkozás hírlevélre

Print Friendly and PDF

Dr. Kassai Ildikó
paleo szemléletű bőrgyógyász orvos

 

A Google adatkezelési elvei

 

Dr. Kassai Ildikónak hívnak. A POTE Általános Orvosi Karán végeztem. Diplomamunkámat az autoimmun bőrbetegségek serodiagnostikája témakörben készítettem. A Fejér Megyei Szent György Kórház Bőrgyógyászati Osztályán, illetve Bőr és Nemibeteg Gondozó Intézetében szereztem gyakorlatot bőronkológiai, érbetegségek- és lábszárfekély kezelésében, illetve nagy számú ambuláns bőrbeteg ellátásában.
A SOTE-n Bőrgyógyászati, kozmetológiai és venerologiai szakorvosi szakvizsgát szereztem. Majd magán bőrgyógyászati tevékenységet is kezdtem előbb Siófokon, később Budapesten.
2005-től a 11. kerületben a gyermek-bőrgyógyászati járóbeteg szakellátásban tevékenykedtem. Emellett esztétikai bőrgyógyászati magánrendelést is folytattam. Mikrodermabrasio, mesotherapia, elektroporatio, dermarolleres, antiaging- és mesolifting kezeléseket alkalmaztam kiterjedt vendégkörön. Eközben egyre inkább szembesültem azzal a tendenciával, hogy a mai orvoslás kizárólag a betegségek tüneteire fókuszál, sematikus tüneti kezeléseket alkalmaz, a betegségek valódi okát nem is kutatja. Ennek megfelelően a betegek is egyre inkább csak "recept íratás" céljából keresik fel a rendelőket, ami az orvos-beteg kapcsolat jelentős presztízsveszteségéhez vezetett.
Ezen tényeken elgondolkozva találkoztam az evolúciós elméleten alapuló orvoslással, melynek elméleti alapjait többek közt Szendi Gábor dolgozta ki. Ennek a tudományos munkának a gyakorlati alkalmazását különösen a bőrbetegségek oki kezelésében tudtam hasznosítani, mely véleményem szerint forradalmasítja a dermatológiai szemléletet.
Bőrbetegség VAGY bőrtünet?
Ha a valódi okra kíváncsi, engem keressen!

Elérhetőségeim: info@paleoderma.hu

Tel:+36-30-325-8385

weblap:http://paleoderma.hu

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Feliratkozás hírlevélre