Feliratkozás hírlevélre

Print Friendly and PDF

A Life Extension Europe webshop kedvezményei a tenyek-tevhitek.hu olvasóinak

 

A Google adatkezelési elvei

 

Hogyan vásárolhat kedvezményesen a Life Extension Europe webshopban?

Bármelyik bannerra kattintva eljut az ajánlott termék oldalára. A bannerek az én ajánlásaim, de 5% kedvezmény érvényes minden kapható termékre.

A cég rendszeresen különféle kedvezményeket hirdet meg, és általában a vásárolt mennyiséggel arányosan eleve kedvezményeket nyújt. A affiliate kedvezmény ezen felül is érvényes, a kedvezmények tehát összeadódnak.

Amikor a megvásárolni kívánt termékeket a kosárba gyüjtötte, a kosár tartalma alatt ezt látja:

Kattintson a "Proceed to checkout" (Tovább a fizetéshez) gombra).

A következő oldalon meg kell adnia nevét, lakcímét, és a kosár tartalma alatt megtalálható az affiliate kódot kérő mező. (A "gift card number"-ral nem kell foglalkozni, ez sokakat összezavar. Ha ide írja az affiliate kódot, hibajelzést kap kedvezmény helyett.)

Itt a kedvezményre jogosító affiliate kódot (70000274) be kell írni a piros elipszissel jelölt mezőbe, és rá kell kattintani a kulcslyuk jelre. Ekkor a fizetendő listán megjelenik az 5%-os levonás, ill. bal oldalon felül a piros elipszissel jelölt sávban megjelenik, hogy az 5% kedvezmény levonásra kerül.

Kattintson ismét a "Proceed to checkout" (Tovább a fizetéshez) gombra és a következő oldalakon fejezze be a megrendeléssel kapcsolatos maradék teendőit!***

***

xx

xx

xx

xx

xx

xx

xx

 

A Google adatkezelési elvei

 

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Feliratkozás hírlevélre