Feliratkozás hírlevélre

Print Friendly and PDF

Ebhardt és mtsi.:
Olasz jelentés szerint a koronavírusban meghaltak 99%-a más betegségben is szenvedett

Fordította:Szendi Gábor

Forrás: Tommaso Ebhardt, Chiara Remondini, and Marco Bertacche: 99% of Those Who Died From Virus Had Other Illness, Italy Says 2020. március 18.

Mielőtt túlértékelnénk a koronavírus veszélyességét, érdemes megismerni a koronavírus halálozás hátterét és okait

 

A Google adatkezelési elvei

 

Sokan rémüldöznek az olasz statisztikákon, vizionálva, hogy ez fog bekövetkezni Magyarországon is.

Egyfelől, ez lehetséges, azonban jó tisztán látni, pontosan mi is folyik Olaszországban, azaz, ha nálunk is hasonló folyamatok indulnának be, mégis mire számítsunk.

Az olasz társadalom rendkívül elöregedett, a népesség 23%-a 69 év feletti. S mint minden fejlett országban, rendkívül gyakoriak az életmód betegségek. Az alábbi rövid elemzés ezért nemcsak a jelenről és a közeljövőről szól, hanem arról is, hova vezet a nyugati életmód, ha találkozik egy járvánnyal. Ez már tanulság volt korábban is az influenza járványok esetében, de előrejelzi, hogy a feltehetőleg évente újra megjelenő koronavírusra miért fogékonyabbak egyesek, míg mások meg védettek vele szemben. További tanulság, hogy a fejlett országok népessége gyakorlatilag rejtett vitaminhiányos állapotban él, amin nem segít az, ha járvány idején az emberek találomra el kezdenek szedni ilyen vagy olyan vitaminkészítményeket.

Az olasz egészségügyi hatóságok jelentése szerint a koronavírusban meghaltak 99%-a valamilyen szervi betegségben is szenvedett.

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


Egy római kórházban 355 elhunyt esetét elemezték ki, ez az olasz halálesetek 18%-a.

Betegség

esetszám

%

Ischémiás szívbetegség

117

33.0

Szívritmus zavar

87

24.5

Sztrók

34

9.6

Magas vérnyomás

270

76.1

Diabétesz

126

35.5

Demencia

24

6.8

Krónikus obstruktív tüdőbetegség

47

13.2

Aktív rákos megbetegedés

72

20.3

Krónikus májbetegség

11

3.1

Veseelégtelenség

64

18.0

 

Hogy ki hány betegségben szenvedett a koronavírus fertőzésen túl, azt az alábbi grafikon mutatja:

 

 

2003 haláleset életkori megoszlását mutatja az alábbi grafikon:

 

Az egyes oszlopok felett az abban a korcsoportban meghaltak száma látható.

Ebből kiderül, hogy az elhunytak többsége idős vagy igen idős volt -az elhunytak átlagéletkora 79.5 év volt- , ráadásul gyakorlatilag mind komoly testi betegségekben szenvedtek már. Minden fiatalabb korban meghalt beteg súlyos testi betegségben szenvedett már a koronavírus fertőzés előtt.

Az igazolt fertőzések és az elhunytak számából 8% halálozási arány jön ki. Azonban a GIMBE Alapítvány becslése szerint 100 000 olasz fertőződött meg, de csak azokat veszi figyelembe a statisztika, akiket a tüneteik miatt teszteltek. Így viszont a halálozási arány lemegy 2%-ra.

Most mindenki mindenféle "immunerősítő" vitaminokat és cseppeket keres és szed be. Ezek a szerek, ha hatásosak, mind a szervezet energiatermelő sejtszervecskéit, a mitokondriumokat serkentik fokozottabb működésre. Mivel az immunrendszer rendkívül energiaigényes, ezért működését csak a számára energiát biztosító mitokondriumok működésének fokozásával lehet igazán elérni. Azzal azonban sokra nem megyünk, ha átgondolatlanul, a tények ismerete nélkül vaktában próbálgatunk egy-egy "immunerősítőt" bevinni.

A cég általam ajánlott kedvezményes termékei itt tekinthetők meg


Koronavírus cikkek a Tenyek-tevhik.hu-n

 

A Google adatkezelési elvei

 

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Feliratkozás hírlevélre