Feliratkozás hírlevélre

Print Friendly and PDF

Paleolit Életmód Magazin

November végén megjelenik az első magyar paleomagazin. A címlapon nem hiúságból szerepelek én (Szendi Gábor), hanem mert jelezni akartuk azt a szellemi irányzatot, amit a lap képviselni fog. Munkatársaink mind paleo módon élő szakértők, akik tudásukat a paleo érdekében a paleoban kamatoztatják.

 

A Google adatkezelési elvei

 

 

November végén megjelenik az első magyar paleomagazin. A címlapon nem hiúságból szerepelek én (Szendi Gábor), hanem mert jelezni akartuk azt a szellemi irányzatot, amit a lap képviselni fog. Munkatársaink mind paleo módon élő szakértők, akik tudásukat a paleo érdekében a paleóban kamatoztatják.

A lap kapható lesz újságárusoknál, paleoboltokban, nagy hipermarketekben, de a beszerzés legbiztosabb módja az előrendelés lehet. Minderről 2013 nov. 10-e táján rendkívüli hírlevélben értesítjük leendő olvasóinkat.

A magazin bizonyos értelemben tematikus szám lesz, hiszen az inzulinrezisztencia, a cukorbetegség, a Policisztás Ovárium Szindróma és az ezekhez kapcsolódó kérdések legalább egy-kétmillió embert érintenek hazánkban. Olvasható lesz a cukorbetegség új felfogása, s a cukorbetegség gyógyíthatóságának elhallgatott tudományos bizonyítékairól is szó esik. Az inzulinrezisztenciával kapcsolatban is teljes a zűrzavar, és a ketogén étrenddel kapcsolatban is riasztóan téves elképzelések terjednek. Sok más izgalmas kérdést is tárgyalunk, nem mind lett kiemelve a címlapon.


A lapban közzétesszük a paleoboltok és paleo beszerzési helyek listáját, aki úgy gondolja, szeretne egy ilyen listába bekerülni, jelentkezzen a paleomagazin@gmail.com-on. Természetesen hirdetőket is szívesen látunk, korlátozott hirdetési felületünk még van.

 

A Google adatkezelési elvei

 

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Feliratkozás hírlevélre