Dr. Malcolm Kendrick:
További bizonyítékok arra, hogy Angliában eltúlozzák a koronavírus halálozási arányát
- meg vagyunk félelmlítve?

Fordította:Szendi Gábor és Artúrka

Forrás: Dr. Malcolm Kendrick: More evidence emerges of inflated Covid-19 fatality rates - are we being intimidated? 21 Jul, 2020

Senki se lát tisztán koronavírus ügyben. Vannak országok - pl. Magyarország - ahol közlik a tényeket és óvatosságra intenek, de van, ahol visszaélnek az adatokkal, hogy megfélemlítsék az embereket.

 

A Google adatkezelési elvei

 

Malcolm Kendrick az angol Nemzeti Egészségügyi Szolgálat családorvosa, több könyv szerzője. Blogja itt érhető el.

Ezen a héten azt mondták nekünk, legalábbis Angliában, hogy bárki, akinek pozitív volt a koronavírus tesztje, és aztán bármilyen betegségben meghalt, koronavírus okozta halálnak kell rögzíteni. Nem számít, mikor haltak meg.

Ez azt jelenti, hogy ha valakit márciusban pozitívnak találtak a koronavírusra, de nem mutatott semmiféle koronavírus fertőzéses tünetet, és aztán meghalt júliusban, hivatalosan koronavírusban meghaltnak kell elkönyvelni. Még akkor is, ha a busz ütötte el.

Még furcsább az a tény, hogy nincsen semmiféle idői korlát megadva. Így, pozitív tesztje lehet valakinek 2020 márciusában, aztán meghal 2040 márciusában, és úgy könyvelik el, hogy a koronavírusba halt meg. Kétlem, hogy ez fog történni, de ez legalábbis lehetséges.

Őszintén szólva, egy ideje látom, hogy valami nagyon furcsa dolog folyik Angliában az adatokkal. Anglia nem szolgáltatott semmi adatot arról, hány ember gyógyult fel a koronavírusból. A legtöbb országban adatokat közölnek arról, mennyi az összes esetek száma, hányan haltak meg, mennyi az aktív fertőzöttek szárma és hányan gyógyultak fel.

A cég általam ajánlott kedvezményes termékei itt tekinthetők meg


Az USA-ban például majdnem négymillió eset van, a halálesetek száma meghaladja a 140 ezret és hivatalosan egymilliónál is többen épültek fel a koronavírusból. Angliában körülbelül 300 ezer eset van, 45 ezer halál - de nincsenek felépültek.

Magyarán, Angliában senki soha nem gyógyult meg a koronavírus fertőzésből. Ha egyszer elkapta valaki, az úgy is marad. Ezt az anomáliát már korábban is szóvá tették. Itt van például a júniusi The Guardian-ból: "Anglia kilóg a nemzetközi mezőnyből azzal, hogy az azonosított esetek és a halálozási statisztika mellett nem közli a felépült esetek számát" (1).

Miért akarhatja ezt tenni bárki is? Azt gondolhatnánk, a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy csökkentse a hivatalosan rögzített koronavírus halálozások számát. Különösen amiatt, hogy Anglia egy meglehetősen gyászos helyen áll a nemzetközi összehasonlításban. Miért nagyítja fel önként az adatokat?

Csakhogy Anglia nincs egyedül abban, hogy felnagyítja a koronavírus halálozási adatokat. A blogom (Dr. Malcolm Kendrick-é) egy olvasója elküldte nekem a WHO arra vonatkozó ajánlását, miként kell a halál okát megállapítani. Elemzésében ez áll:

1, Ha valaki bármiben is hal meg, de azt gyanítják, hogy koronavírus fertőzött, bár nem tesztelték, de bárki is feltételezi, hogy koronavírus fertőzött, akkor covid-19-t kell feltüntetni elsőleges halálokként a halotti bizonyítványban. Azaz, hacsak a beteg nem valami olyasmibe halt meg, ami váratlan és nem hosszabb betegség következménye, akkor az koronavírus halálozás.

2, Ha valakinek az influenzával vagy a tüdőgyulladással megegyező tünetei vannak, akkor Covid-19 betegnek kell tekinteni és nem influenzaszerű betegségben szenvedőnek.

3, A fentiek értelmében bármely halotti bizonyítvány hibás, azt a fentiekkel megegyezően át kell fogalmazni.

4, Bármilyen, tévesen Covid-19-nek kódolt esetet semmilyen körülmények közt nem szabad kijavítani.

Nekem ez annak a receptjének tűnik, hogy miként lehet szisztematikusan megnövelni a koronavírus halálozások számát, elutasítva vagy meghamisítva a klinikai diagnózist (2).

Az USA-ban Dr Scott Jensen-t, aki orvos és tagja a minnesota-i szenátusnak, értesítették, hogy a minnesota-i orvosi praxist felügyelő bizottság vizsgálatot indított nyilvános kijelentései miatt. (Megnézheti a Youtube-on Jensen előadását (3))

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


Lényegében azzal vádolják, hogy hamis információkat terjesztett a halotti bizonyítványok kitöltésével és a Covid-19 halálozás túlbecslésével kapcsolatban. Az is a vádpontok közt szerepel, hogy a Covid-19-et az influenzához hasonlította, abban az értelemben, hogy a koronavírus fertőzés olyan súlyos, mint az influenza. Ezt "meggondolatlan tanácsnak" tekintették.

Azzal, hogy rámutatott a Covid-19 halálozási adatainak mestersége felnagyítására, és merte azt állítani, hogy a Covid-19 nem súlyosabb, mint egy komolyabb influenzaszezon, azt kockáztatja, hogy visszavonják orvosi engedélyét.

Szóval, úgy tűnik, szerte a világban hasonló dolgok folynak. Egy látszólag összehangolt kísérlet arra, hogy mértéktelenül eltúlozzák a koronavírus okozta halálozás számait, hogy az legyen az üzenet, mennyire halálos is ez a kór.

Példának okáért, néhány nappal ezelőtt egy új sztori került Angliában a címlapokra, amely télre többszázezer halált jósol.

"Anglia télen, a fertőzés második hullámával 120 ezer új koronavírus halállal nézhet szembe, mondják a tudósok.

A tudósokat arra kérték, adjanak egy 'ésszerű' legrosszabb verziót, mire ők 24 500 és 251 000 közé becsülték a csak a kórházakban bekövetkező vírus okozta halálozást, ami januárban és februárban fog tetőzni."(4)

Honnan jött ez? Ez egy modell, amely pontosan ugyanazokat a feltevésekkel élt, mint amiket Neil Ferguson, a londoni Imperial College professzora alkotott márciusban.

Az a modell 500 000 halált jósolt Angliában. Tízszer annyit, mint ami volt. De valószínűleg még nagyobb a tévedés, hiszen sok halált tévesen tulajdonítottak a koronavírusnak.

Mennyire biztos ez a 120 ezres halálozási jóslat? Stephen Holgate professzor, aki a jelentést készítők vezetője, azt mondta: "Ez nem jóslat, hanem lehetőség".

Egy lehetőség…Ezt talán a Lehetőségeken Alapuló Orvoslás lapjában kellett volna publikálni. Ebben a lapban lehetne tényeket fabrikálni, aztán nézni, ahogy a sok ember ettől futkos össze-vissza rémületében.

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


Rendkívül felkavaró, ami most folyik. A Covid-19 bizonyára egy súlyos betegség, de az 1957-s és 1967-es influenzajárvány legalább ilyen, ha nem súlyosabb volt a halálozást tekintve. Mindkettőben millió felett volt a halálozás és a Covid-19-nek még sok hiányzik ahhoz, hogy hasonlítson ezekhez (5).

Ráadásul, azokban a járványokban sokkal több fiatal ember halt meg. A Covid-19 esetében, ha Ön 50 alatti, az esélye annak, hogy a koronavírustól haljon meg 1 a két millióhoz, ami háromszor kisebb kockázat annál, hogy a villám csapja agyon (6).

Szerte Európában, a kiugró halálozás egyszerűen eltűnt (7). Nincs megnövekedett halálozás sehol. Bár kiugró koronavírus halálozásról beszélnek számos városban, az új fertőzések aránya kevesebb mint 1/ezer fő. Ami egyáltalán nem egy járvány kitörés.

Ennek ellenére a maszk hordása kötelező. Amikor a koronavírus távozott, az osztályomon senki nem hordott maszkot, hacsak nem betegen segített, és a személyzet nem tartotta be a szociális távolságtartást.

Amikor a koronavírus megérkezett, senki nem viselt maszkot az osztályomon, hacsak éppen nem egy beteget kezelt és nem volt szociális távolságtartás a személyzet tagjai között.

Most szigorúan elő van minden időben írva a maszk viselése és a szociális távolságtartást könyörtelenül betartatják.

Figyelmeztetnek minket, hogy magunk előtt mindent tisztára kell törölni…

A valóságban a koronavírus eltűnt Angliában is, Európában is. A halálozásban a lassú, de rendíthetetlen növekedést az a tény okozza, hogy bárkinek valaha is volt egy pozitív koronavírus tesztje, az, ha meghal, úgy könyvelik el, hogy a koronavírustól halt meg.

Különös, hogy amint a koronavírus eltűnt, a maszkviselést és a szociális távolságtartást jobban megkövetelik, mint annak előtte, és a halálos második hullám lebeg előttünk, akárcsak egy fekete szemfedő, arra figyelmeztetve, hogy százezrek halála közeledik.

Egy angol kutató orvos két nappal ezelőtt küldött egy emailt a tesztelésükről.

"Július 9 és 17 közötti héten 2800 PCR tesztet végeztünk (ez közvetlenül a vírust mutatja ki) és mindössze 4 pozitív esetet találtunk. Ez a négy pozitív eset az a négy páciens volt, akiket már korábban is pozitívnak teszteltünk. Nem volt új esetünk, és hetekkel visszamenőleg is ellenőrizve az ismételt kenetvételt ettől a 4 betegtől, csak arra volt jó, hogy bizonyítsuk, a tesztjeink valóban megfelelően működnek. "

A cég összes kedvezményes terméke itt tekinthető meg


2800 teszt és egyik sem pozitív. A kutatók felvették a kapcsolatot más laborokkal is, de azok is ugyanazt erősítették meg. "Kapcsolatba léptünk egy csomó közeli, a Nemzeti Egészségügyi Rendszerhez tartozó Patológiai laborral, de ők is ugyanazt jelentették: nulla vagy közel nulla új esetet találtak hetek óta."

De akkor mi a fene folyik itt?

 

A Google adatkezelési elvei

 

Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Feliratkozás hírlevélre